8.12.2010

BUNUH KUCING GUNA 'STILETTO HEELS'

I guess, videO ni mula tersebar arOund early of 2006....dah lme....but since, kite ni cetek lgi 'ilmu2 bab it' ni, sO x terperasan akan videO ni...but, seriOusly..lately kt facebOOk, videO ni dah tersebar...rasa nya, cemuhan...makian,....rasa marah...geram...sayu...suma telah d keutarakan...kalau tgk pun, semua orang akan geram...ambil contOh int sajalah..seOrang yg xsuka n x minat kucing (althOugh terpaksa akui, kucing ni cOmel=) )...

OK, int post video ni kat sini untuk korang lihat betapa 'kejamnya' manusia zaman sekarang...

Quote sebentar;

~x sampai satu minit...air mate ni dh berjurai...tergamaknya dia buat cmtu...Astaghfirullah, kmu xda peri kemanusiaan ke?...binatang pun xda nk dera2 mcm tu...kmu ni mnusia ap ha?...int xminat kucing...tpi, ini sungguh melampau...melanggar nOrma~....cuba kmu yg kena...kucing tu makhluk yg comel...binatang peliharaan Rasulullah lagi...kalaupun kucing tu dh xbermaya,, kmu xperlu buat mcm tu...Nauzubillah hi min zalik..mOga kmu trima pembalasan yg setimpal ats perbuatan kmu!...



Setahu int, ini adalah rakaman video oleh seorang lelaki dan perempuan ni sebagai pelakunya (sanggup ek dia jadi kejam macam ni?)..Masa awal 2006, video ni di jual bagi sesiapa yang nak menontonnya..Sangat geram...tak silap int, tahun 2008, sekali lagi ada video yang tersebar pasal pembunuhan kucing ni menggunakan 'Stiletto Heels' (gambar bawah) ~poor n rase suck giler!...seriOus!

Btw, dekat China memang haiwan seperti kucing ni di anggap seperti 'tikus' ~haiwan yg membawa pnykit/musibah..bukan setakat video ni sahaja, banyak lagi video2 lain yang boleh menimbulkan rasa geram di hati ni...ini baru satu...belum lagi video haiwan 'kena rebus', 'kena bakar dalam oven', 'kena siat kulit'..banyak lagi...cuma kite sahajalah...samaada menyedari kes2 yg d anggap remeh ni @ tidak..


~Rasa terpanggil untuk post video ni akibat geram...itulah manusia, bila geram...tindakan kekang?....hmmm...
'There is little or no regards for life in China. The communists have no regards for the people's rights or lives. And the people there bring it out on the animals. They kill and eat everything that breath with the most cruel methods. The belief is that the more fear the animals go through, the more tastier.'

nota mata palsu: tengah belajar cara sayangi kucing...urghh~




5 comments:

eyna_chan said...

nande~!! kejam giler minah nih. wpon xtgok full vdeo ni (sbb xsanggup) tp care senpai cite tu da ckup sy bygkn betape seksanye kucing comel tu :((

ya Allah...ksian nye kucing tu... wpon dia haiwan, jgnlah prlakukn dia mcm haiwan!

(huhu..teringat kt Oren (missing sejak 2004) :'(

kakngah said...

ada lg kejam dari tu...


buang anak merata2..
bunuh baby sesuka hati
tnpa rasa bersalah

intan shafiqah said...

eyna: sgt2 menyeksakan =(....wah, oren hilng since 2004?...lme bebenO tu....

kakngah: tula, sQunk isu panas...psal kes buang baby...lagi la panas bila dgr...share artikel senior berkaitan isu buang bayi:

http://karuniamu82.blogspot.com/2010/08/negara-parah-zina-rogol-dan-buang-bayi.html

Along Tapa said...

T_T........tapi kalo nak ikutkan, orang yang pijak semut tak mati tu lagik bahaya ek intan~~

Blog nostalgia budak Muor - Kau sungguh menusuk kalbu

intaneqashut said...

haha...
mendalam sungguh kata2 anda itu wahai alOng =)...

itu bukan bahaya, itu handal...kikikiki...