7.05.2010

Contest Marimelaram,saya nak baju FREE dari Indonesia=)

Dalam ber' blogging' ni, banyak kelebihannya.. Salah satunya, memudahkan blOgger yg minat membeli on9 mendapatkan belian dengan mudah!...~blOgshop!...x pyh pegi oversea, x pyh gerak sana, gerak sini, x yah tercari2 kawan2..semuanya dtg sendiri=)...mudah=)...

Ok, nk kenalkan satu lagi blOgshOp org muda melayu kita yg studi kt IndOnesia;


sedikit la eh, blOgshOp ni menjual baju kebaya kurung Indonesia yg terkenal dengan sulamannya!...
(moga bisnes on9 kmu lepas ni, bertambah mantap!>..suppOrt ank melayu kite!...mne tau, ble buka kedai nnti=) )...
Hrga yg d tawarkan oleh kedai ni, memg nOt bad!...Sila la jenguk jika pnya kelapangan=)...

Ok, entri ni menyimpang bagi memberi laluan 'penghOrmatan' buat Organizer Contest kite=)...



Entri cOntest bru sje bermula....=)...

D organizekan o Marimelaram, u all shOuld jOin dis!...




Tpi tarikh dh nk tutp=(...
~7hb Julai 2010~
Sgt2 terlupa=)...
Hop, klo kalian sempat, jOin la eh...suppOrt dis lOcal rkyt kite=)
Bergegas buat entri ni utk d submitkan pd organizer arini juga! =)

Ok, kite sempurnakan 2 perkara yg d kehendaki;

1) Upload gambar paling kreatif anda bersama your beloved one(s) (boleh family,friends or even lovers)
tak perlu describe gambar tersebut :)
nak buat gambar macam mane,it's up to u.

Ok, kt sni, agk 'pening2 lalat' sikit memandangkan kOleksi yg int aggp 'kami adalah sahabat2 kreatif' byk dan menarik!..So, int cOmbine gmbr yg int suka dgn gelagat n aksi kreatif menjadi satu gmbr khusus dengan tema, 'Gmbr pling kreatif bersama friends'...Gmbr yg d pertaruhkan;

(Inilah sahabat!)
Sila klik gmbr bagi memudahkan mata anda utk melihat tumbesaran imej=)

Yang kedua ni plak, slOgan: part yg pling d gemari=)...tpi, xpndai pun tuk berkata2..hOp, memikat ati juri kite lah=)


2. Lengkapkan :

Marimelaram patut bagi saya baju kurung/kebaya Indonesia free kerana ........
(tidak melebihi dari 25 patah perkataan)

busana Marimelaram sahaja yang mampu menyerlahkan keanggunan saya dengan rekaan corak terkini beserta sentuhan klasik sulaman yang eksklusif, berkualiti, dan punya citarasa fesyen yang dikehendaki.

9 comments:

Along Tapa said...

blogwalking...
humm...banyak ek contest ni jam...cam dah tak larat nak join~~hehe


Blog nostalgia budak Muor

intan shafiqah said...

hehe....xpe, suppOrt blOgger2 kite=)...

sme2 memberi manfaat=)...heee=)

eyna_chan said...

salam

eh..mcm pnh nmpak je gmbar lompat2 tu.. hehe..
papepon sgt semat awk edit~!! hehe

tengs (^^,)v

intan shafiqah said...

w'salam=)

wao yau shuo something, but wo wang le!..erk...hehe...lek loui, feichang xiexie ni...=)...xiexie n xiexie ni...ngor som pei lei =)...

eyna_chan said...

erghhh...apekah yg cube d smpaikan oleh senpaiku ini???

hehe..tp semat la gambo ni.. nti dpt hadiah kita share2 noh.. kekeke >:)

intan shafiqah said...

hehe....igt dh terer ckp cina dh...hehe...

hehe, hadiah nk share?...nnti kite carik2 kan bju tu klO menang..hehe...de mase, nnti sis bgi award kt eyna chan=)...hehe..

eyna_chan said...

hehe...taw sket2 je kecek cine.. wo yao chekek!!

eh,xde la...sy guro2 je..akak yg pnat2 edit gambo ni tetibe nk share ngn sy plak..xpatut2....hehe..xpe, sy skong blkg2 eh...

cmne nk taw gmba kita (kita?) trplih? dia contact cmna?

intan shafiqah said...

eyna, nnti dia infOrm kita=)...tu klO menang la=)....melalui blOg dia=)...

hOp kita menang=)....hehe...

eyna_chan said...

aminnnn...kih3..