6.22.2010

Contest Mata Menawan

Jom, mode: Join cOntest=)...

1stly, kite ikut syarat dia dulu=)

1. wajib menjadi follower blogfatencumyl.blogspot.com
wOkey my dear, already jadi ur followers!! =)...hOwt kan lagi blOg kmu=)

2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
wOkey my dear, yg ni pun dgn rela ati i, i fOllow rules nya=)...ni, gmbr int sOrang je=)

3. pastikan 1 gambar je taw..
nOnonO =)....1 gmbr je kan?....lalalala, okey...1 gmbr je int letak=)...1! =)...cuba kira balek, 1 =)

4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
hehe...1 gmbr ni, memg nmpk mate int...ouh, xtipu..nmpk mate saye yg bOlat mcm ikan buntal tu=)...haha, rabak mata..~haha..arap maap, tuan mate ni x pndai mekap mate...sO, mate ini adalah tulen tnpa mekap..ekeke..

5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
wOkey, sila check di side bar int=)

6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
entri yg simple=)...baek!...

7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
baek, 31Julai 2010!....haha, jOm2...kite pakat jOin cOntest ni=)...

8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)
baek, sebentar lgi int terjah!

Contest Mata Menawan by Nur Fatin Fatihah



Simple entri...

(maaf, resOlusi gmbr adlh rendah memandangkan int hny guna camera phOne cap chOkia...hehe...)

Entri ni d jOin ats dasar, int terpikat dengan mata si owner ni!...haha, okey...wahai owner, int adalah supplier lens=)..jgn ank tirikan int ok=)...walaupun adiah bukan keutamaan cOz int adalah supplier, tapi int nk jOin gk!!! =)...int suka lens=)...xsalah kan jOin?...dh nme pun cOntest=)...mata menawan lagi..opss, part ni xle bla...jgn muntah bile tgk gmbr int=)...hehe, mate xmenawan=)...tpi, mane la tau d mate owner cOntest ni, mate int menawan kan=)...waka waka (mOde: masih WC)

So, trima lah penyertaan ni...jgn 'bias'...hehe, please2 ?..=)

Ok, int nak tag sape ye....hmmm....nk tag custOmer, xda plak blOg custOmer ni...hehe...ok2, might b ade sOrg...

Ok, int nk tag;

(haha...wahai adek, maaf..sis terjah blOg kmu! =)...

2) Cik Syu kite yg bru balek dri china=)


Ok, setel =)
Jom, meriahkan blog Cik Fatin kite ni=)

2 comments:

aleeza huda said...

thanks kak intan sebab tag..malu la pulak nak join :D
hehe~nati kite cari gambarnye ;)

=int@neq@shut= said...

hehe=)/....
trima kasih kerana jOin=)...
mOga kmu menang deq! =)