6.09.2010

Contest Gambar Best by AsaDa

/>


Ok, jOm menyengalkan diri dengan jOin cOntest!!!....ok, ni 1st cOntest jOin at all....ternampak dari blOg member, saadah =)...sOrry ye saad...cm lawan kamu plak=)....saje suka2 jOin...cm chOmell je contest ni...=)...pastu, laju je p tgk blOg si Asada ni =)....~Asada RyutarOu?....~1 oF my fevret cite=)....giler suka=)...klO kmu Asada yg begitu, gile 'like' kmu!!! =)

ok, kite pertaruh 2 gmbr kt sini utk cOntest Asada ni=)...GAMBAR TERBEST! =)

1) dis picture was taken on 29 May 2010 yg lepas=)....mase ni, kmi tengah 'picnic' =)...gmbr chOmell ni, adalah adek int yg pling bOngsu=)..Ok, gmbr ni, just edit utk kuarkan kate2 dri mereka=)...lets da pict tells evrything!!...(kreativiti bukan?...)

(KLIK PADA GAMBAR UTK MELIHAT DIALOG DENGAN LEBIH JELAS)






Ok...ni GAMBAR TERBEST, sebab, bgi int..tnpa ade diOlag ni pun, kalian pasti ketawa!...Punya adik yg giler seperti ni!...hehe, tapi..kecian kan...xdapat nk mandi kt dalam, suma xkasi=)..sista, brO, n parents larang=)..it was capture by me=)..cOz lawak la brO...ngn aksi 'berenang' nye...guest wat, nk jadi Superman mse berenang tu memg dia ckp okeyh!>..


2) dis picture was taken on when ya?...if int xclap, 2008=)...mase ni, si jejaka encem ni dtg mersing, johor...bawa rakannya dri T'ganu..smbil tu, int kenalkan dgn kawan2 int yg laen...hmmm, GAMBAR TERBEST!...


Sebelum gmbr ni d ambil, of cOurse bOth of us malu2 okeyh!>.. U kno wt, ini adalah gmbr pertama n terakhir buat kami berdua...dats y, ni GAMBAR TERBEST...kitOrg kenal 2005=)...tapi, suma ni hanya tinggal kenangan...sebab, si jejaka encem ni, sudah tiada lagi di dunia yg fana ni...dia dh tinggalkan kita suma...maaf, air mata menitik tiba2...

2009, dia tinggalkan org2 sekelilingnya=(...GAMBAR TERBEST penah int ada!!!!...tiada jOdoh dgn dia=(...kami xpenah ambil gmbr bersama, sO..ni memang GAMBAR TERBEST!!!...Lets pict tell everthing juga!...Asada, klO kmu nk tau, si jejaka encem ni gelarannya Asada RyutarOu tau=)...arwah ni la yg kenalkan int dgn cite tu...dri situ, int mula minat sgt2 ngn Asada RyutarOu ni...dulu, dia blaja medical..dats y, dia minat Asada ni...n dia suh int tOnton...

sEKIAN=)....GAMBAR TERBEST penah ada dalam stOk! =)

11 comments:

ASaDa RyutaRo said...

al-fatihah untuk arwah.. semoga tergolong dalam orang yang beriman =)

asada dah check.. semua ckup syarat. penyertaan diterima..

asada pilih pic adik kamOo menguak di tepi pantai tu ea.. sian dia maen sorang2 xde orang teman.. hihi =P

tQ sudi join.. gud luck! (^^,)

farah said...

oh , sedihnya . Al fatihah unruk arwah .

nak tanya , gambar ni dekat PD ke ?
macam pernah nampak pokok itu

=int@neq@shut= said...

asada: mudhan2, dia budk baek=)...insyaAllah.....oh, smpai ke akhir, my brO xdpt mndi...tepi tu jela...sOrg2...sis2 n brO dia, p makan2 =)...

farah: tula, till nOw, sedih tu masih berbekas...xla....gmbr ni bukn kt PD=)...hehe...gmbr ni, kt Pantai Sekakap, Mersing Johor la dear...=)

farah said...

oh , sorry . hihi . saya tak faham sikit paragraph kat atas tu . hihi :D

=int@neq@shut= said...

hehe=)...
small matter sis=)...
=P

maCy said...

trngt m sis, kehilangan y tsayang jgk..

now dah ad jodoh tbaik.. insyaAllah..
Allah takkan bebani kte dgn ape kte ta mmpu :)

=int@neq@shut= said...

hmmm, btul tu=)...
Allah takkan bebani kte dgn ape yg kta x mmpu=)...

InsyaAllah, mudh2an Allah mudh kan segalanya=)

xhilmi said...

intan: terasa dia cam masih ade.... tadi g dinner konvo... teringat kat dia... erm.... (!__!)

=int@neq@shut= said...

hilmi...jgn buat int sedey=(...
smpai sQunk, int masih rase dia ade...

hmm, klO dia ade, mesti sme2 kmu laksanakan event tu kan?....

gmbiranya rasa klO dia masih ade..dia dh abes blaja ngn jayanya mcm kmu..fmly dia msti gmbira..

tpi, bile int liht kamu pOst kt fb psal suma ni, tu pun dh wt int gmbira...tahniah eh!!>...nnti, dh keje..keje mOlek2...

xhilmi said...

intan: yup... kami satu team... dia keje skali ngn sy... bnyak ngat kengan ngn dia... tapi syg.. x smpai penghujung... intan.. sabar erk.... slm...

hidayah saadah said...

wah baru perasan entry ini!~
xpe intan, persaingan yang sht...
;D
good luck ye utk kte berdua..
hehehehe
sedih la intan cite kamu...
=(