12.07.2010

BARANG HANTARAN TUNANG (terima kasih, kawan ;p )


Woooo.....last update: Birthday Ayoi~...aigOoo....lme nye xjenguk blOg sayaaaaaaaa ni.....^^....aish....~......windu,..windu...aiiiii...alasan lapuk: busy ckit ngn kerenah dan cabaran harian ;p..ahhaaaa...

Haha...tapi, macam xda pOint juga mO update....Ok, want update sOmething...jangan gelak kalau ada yang tengok gambar2 ni....hehe...;p

Banyak gila barang x tersusun~...So, pack them all!...Yeah~...akhirnya....

Edisi Gempak Starz~....Fevret Angah~....Ini baru yg dia punya stOk....saya punya stOk pula, opkos Utopia =)...Tapi, suma sudah kasi bungkus masuk kOtak2,simpan!...haha^^...Utopia since sekolah till habis universiti..Pastu, stOp~...dah xminat ^^...Simpan berkOtak2...aish, nasib dh bungkus~~



Ruang buku yang dah pack simpan tempat lain ;p...Tinggal buku2 yang btul2 nk guna jeee =)..Kasi ruang kosong sikit^^...Menyemak je~



Kotak hadiah tOo much ^^...Letak yg suka je...Hehe, maaf kotak2 laen..kamu terpaksa saya sumbat di tempat lain...



Haish~...barang yang masih tak tau nak letak mana...CD2!!!!!....Kena bli bekas ni...Forgot~...But, sweet kan bekas ni...Tq!.....ahhaaa, tip tOp...pasti hargai!



Sementelah ahli kelab dah kurang, boleh letak barang dengan jayanya ^^...Yoo...Built a new one tempat, bekas and letak barang2 perhiasan diri...



Yoo^^...Barang x tersusun yOoo...lantak p~...asal dah organize mane yang ni, mana yang tu~..Hehe..



Hu~...bilik ni banyak gila teddy bear adiah~...Ini pun yg biasa main...hehe, yg laen yg tOo small, masuk kOtak,simpan...ahhaa, bukan kami adik beradik pOmpuan xhrgai^^...tak tau nak letak mana dah~...Al-maklum bukn org kaya^^..Ruang bilik x besar mana ;p...



Put it kat atas...sebab, chOmell n bersih suci gitu ;p...



VersiOn black bOx kami ;p...Chomell x???...Dalam tu, suma ada khazanah cHomell ^^




Key chain^^...Penggemar gitu ;p...Masih ada key chain yang xsusun, simpan dalam laci lemari...hehe^^...



Barang cOntengan ^^...Haha, menjadi pengguna tegar barang2 ini sekarang ;p...Untuk tenangkan fikiran =)



Ini pula, barang2 craft Angah~...Angah sangat suka wt crafting^^...Barang2 craft dia yg laen xjumpa ;p...dalam almari dia gamaknya ^^..



Ini pula, minat Abby~...pergh, penggila brg hiasan mcm ni...Sama macam Angah, tapi ini Abby punya~...Angah pnya, dia bawak p Melaka~...haha..Masih ada lagi yg Abby punya, tapi xberani usik, letak dalam kOtak saja lah ye^^..(ouh, Abby juga penggemar Novel..tpi, nOvel nya telah d simpan rapi..sO, xjadi masalah dalam mengemas^^)



Last but not least...Aish, ini minat Angah lagi...penggemar jam!!!!!!....gila banyak jam dia ni~...yg ni suma, dia dah xminat dah~...haha...I dOnt like jam!..(berbeza sebentar ;p)


Nota mata palsu:
1) Memang xda pOint nak update kan?...
2) Oittt, bukan tunang ;p...klise lebih~...ahhaaa...
3) Pada kawan2 yang ada kasi gift, rasa teringin benar nak letak d setiap sudut hadiah yang kalian berikan ;p..Mahu saja rasa hargai..tapi, x ckup space la ^^......xle nak hias lebih2..Kang barang yg ni lebih, barang yg tu kurang..;p
4) Tema bilik: Hijau, hitam, cream/brown..sO, banyak benda berasaskan warna2 ni..Jangan sakit mata ;p..Hijau itu menenangkan tau!
5) Gembira dah pack barang2....terlalu banyak yang x organize oOOo ^^...Masih ada yang x organize, kena tunggu anak dara lagi 2 orang balik tuk discuss!!..
6) Frame2, beg2, kaca2, n sO on...later tggu mereka~.....
7) Dek Girl nye barang rahsia ;p..xnk publish kata nya~ ;p
8) Hu....saya rindu blog ni!!!!!...Sungguh!~...

5 comments:

zulhelmi said...

hehe, post kali ni gempak..
i loikeee..
komik2 tu macam best jer pinjam..
kerane saye juga ada lah pengumpul novel grafik(komik) ahahahaha...

Along Tapa said...

huish..ingat betul pasal tunang td..baru nak putus harapan..haha~~

Gorengbaek - Koleksi gambor kat Muor

Hangit habis dah - Luahan perasaan...luahan perasaan

RaMa-RaMa unGu said...

tajuk entry wat suspen je... hehehe... niway...nice entry...

intaneqashut said...

zulhelmi: hehe..datang la rumah!...umah ni segenap umO ada ^^...arena pun ad...itu ada, ini pun ad...gelang2 x minat ke?...kihkihii...

alOng: jangan putus harapan lagi....masih ada tempat reserve oOoo...hahaha...

intaneqashut said...

rama-rama: hihihi...musim2 orang tunang, orang kawen...jeles skejap...hehe..tQ2 ;p...byk lagi khazanah kt bilik tu yg nk d bongkar...ahhhaaa/...