1.11.2009

HAPPY BESDAY HANA~~~

HU~~~~
11 Januari 2009.....besday hana....hepi besday eh sahabat~~~~
Syaheeda Suhana~~~

erm....xceli...ku sgt2 lupe besday member ku yg sOrg ni...maaf ye kawan....hmmm....xceli, mlm sabtu 2, ku leya n ana_zara p mkn kt 6th.....mse jln 2 terserempak ngn hana, sarah, n ain...kire kul12 tgh mlm ....~~~~ 11 januari la...ptut la ngh bergayut...ngh trima ucpn besday uper nya~~~~

dh mkn2 balek~~~...memg lupe la...mlm 2 tidO lewat~~~....akibat n kesannya, esOk bgun lmbt la.....wua....xceli pgi tu ku jnji ngn hana nk p library...tpi ku bgun kul 10 llebey~~~~...ha....ap nye ank dara ni~~>.......pgi 2 ana dh msg...ain pun msg....cOnfius ku...memg kt bilik ku membebel la...pe kes ni....si ain ngn hana 2 same rumet......sOrg msg ak ajak p lib…sOrg msg ku tny, ku fee ke x ?...heh~~…giler pe dak2 ni~~…sO, ku pun bls ler msg sOrg2….sorg ku bls set p library kul 230…sOrg lgi ku bls, awat?....hu…uper nya ad plan nk wt surprise kt hana,….hehe~~~….ku lupe besday hana!!!!!!!

Ok…..bermula la plan kitOrg….ikut plan ain ngn ku, nk bwa hana ke KLCC….sO, ku kena bwa hana ke KLCC walau ap cara sekali pun aritu….hu?,,,mcm mne ye…???....kn ku nk p lib ngn dia?....hu~~~>…yg si ain dh kelam kabut cOz after hana balek hana nk ikut si ain ngn si sarah ni p PWTC(ade battle of da band)…..ah …payah…..hu~~~>…itu plan tipu jela nk p PWTC…sedg nk p prepare bli kek suma…sO, si ain ngn sarah terpkasa la kate, xjadi nk p PWTC…sO, squnk ku kena pK cra nk bwa hana p KLCC after g library tnp dia berptah balek ke bilik dia(hu, tkut gk kntOi …smpai bilik tgk si ain ngn sarah xda plak…syak wasangka karang….dh ler besday girl…haha)….




-epi besday frenz-

Hu…nk d jadikan cite, ku ckp la ngn hana(ni dlm msg la)….
‘wei, teman ak leh x?p KLCC~~~…..p jump ‘future husband’~~~erk, becoming husband(Hu…..mne wujud deh~~….tipu semata2….d sebabkan ku kte bkal husband ku la dia nk ikut…haha)…~~~~…..x elOk la jmp berdua….xmanis……teman leh x?...si leya xdpt temn la….ad hal pnting nk jump….g pun, ku x biasa arr p KLCC(haha….xbiasa????)….nk jadi cite, dia terpaksa la stuju cOz dia tau ku xbiasa n penh jump laki berdua….terserempak 2 laen cite la beb kan…si leya n che am pun xda…xda peneman la ku….g pun, dia penh jjnji akan temn ku klO ku minta tlOng if jump laki….haha~~~….sO, nk xnk dia pun terpaksalah ikut….erk…stkt ni plan cm berjaya….

Ha…dh tgh ari 2, ku still msih x wish kt dia…wt bOdo je…terserempak gk ngn si hana ni kt DM, tpi wt bOdo jela….memg bengang gk muka dia mse 2…ye rrr,….frenz sndri x wish kt dia…melampau….mse amek mknn 2, sempt gk la tgk SIMPO nye aktviti….wt gk tulisan khat 2…canteq~~~….ku wt 2 nme…..n akibat khat 2, ku terlambat nk p lib ….maka nya, ku ngn hana hny p lib pd pkul 3….dekt2 nk smpai 2, bru ku wt teringt yg arini 11hb…. ….pastu bru terigt besday hana,lupe sesegt la kOnonnya….prcya 2 ngn lakOnan ku….terer2 smpai lib, phOtostat lak tutp…terpaksa balek dgn tgn kSong….mse ni, dia ckp la psal Org yg igt besday dia, yg lupe…mse 2 dia jgka yg si ain n si sarah 2 psti nk kenakan dia…tpi bukn pd aritu…mgkin pd aritu jg…tp, mlm la…..dia xjngka lak yg ku memg tgh tipu dia idup2 sejak pagi tdi 2…haha, pdn ngn muka dia~~~aduih~~~lupe lux nk cite….si leya ade kt bilik….tpi, pndai ler ku kelentOng hana…ku ckp leya ade, tpi xle nk temn ku cOz nk temn adeq leya balek sepang…(erkkk…adeq leya pun ade kt bilik kitOrg)…..haha~~~…..yg si hana ni percaya la bult2….nsib dia mls nk naek bilik dia…dia lepak bilik ku je…sO, mse 2, ku, leya.hana, n adeq leya~~ana_zara p la ke stesen bus…smpai stesen bus stesen U, kmi berpech…leya yemn adeq dia…yg ku ni lux, tOngong gk….p trus nk ats kt LRT 2…lupe lux si leya ni nk jOin kitOrg p KLCC….bukn nye nk hntr adeq dia ke sepang~~…sO, ku trun la balek~~~dgn alas an, almk…lupe nk ucp cmt tinggl kt adeq leya…nOnong je jln….trun balek, squnk turn kun k trik leya plak ikut ak jOin p KLCC…haaha~~>…pyh ni…..kOnon nye, ku mrh2 la si leya ni…xda keje nk p sepang pstu pth blik ke u….haha, yg hana ni lak, sOkong ku…sO ku ckp la, bter ikut ku dri hntr adeq hang,….yg bgus nya, si ana zara ni dh thu plan,….sO, dia pun kte la x ape, bOle balek sOrg diri…yg leya plak, wt2 tny ku la….bOle ke ikut, xmrh ke laki 2 rmai2? Alah..ku ckp, lgi rmai lgi ok….sian kt adeq dia….nsib adeq dia pndai cOver kOnon nye tiket van kOlej yg dia bli awl…sO kena naek taxi….

Hu~~…dh lepas antar si ana_zara ni, kitOrg p la bli tiket ke KLCC…mse 2, memg ku merapu byk arr….wt xtau psl KLCC ni…dh smpai KLCC ni, ku ngn leya agk kelam kbut ckit cOz 2 kali if xclap nk terserempak ngn si ain ngn sarah ni….yela, pening ku bca msg si ain ….ain bls kt mxis ku…ku plak gna clCom bls kt ain…hehe, ku mengalami mslh menaip guna mxis 2…2 yg guna clcOm..fening~~~….mOral of da stOry~~…jgn pkai byk hP…..adOOOiiii~~~….

Nk jadi cite, ku xjump lgi ngn future husband(mne wujud future husband ni…suma ni tipu je)…….xterserempak…..sO, squnk ngh mncari la ni ke mana la bkal husband ku…haha~~….mse 2, si ain ngn sarah dh de kt pOndoK….squnk jln ku kOnonya bkal husband ku ade kt pOndok….bkal husband ku 2 plak bwa bpe Org kawan…lagi la si hana ni girang…kOnon nya nk suh ku kenlkan la satu utk dia….yg si leya ni pun pndai…nk kenl gk…haha~~…lyn~~~~gtal nya…ish2222222….

Jln puny jln, ku wt jln short cut….lalu ats rumput…mse jln 2, ku dh nmpk si sarah ngn ain…si hana ni kte…wei…wt pe lalu ats rumput 2…mne dia.?....sedg jln 2, dia nmpk kelibat bju sarah dri blkng, mse 2 dia dh gelabah dh…trik ku p blkng…kOnon nya nnk larikan diri arrr…xnk terserempak ngn si sarah ni….qunk kntOi p teman ku jump future husband(yg kononnya la….haha)….nk dia bla 2, ku teruskan langkah kaki menuju kea rah sarah…si sarah ni plingkan muka…wish besday…terkezut dia….kena tipUUUUUUUUUUUUU!!!!~~~~~~~~~~…haha….dri pgi, smpai petg 2, dia pny percaya yg ku memg nk jmp future husband….ello kak….x wujud pun la…ahahahaa….xsyak kt ku lgsung….bOle dia nk lari nmpk sarah…bOle dia igt leya x tau psal plan 2 cOz igt leya sje ikut….bOle dia pK ntah pape lgi…lgsung memg dia x syak…cma dia cOnfius ngn kte2 ku, ‘eh, ku kurg tau nk p KLCC ni’….itu ayt yg ping dia xle trima….haha…bile pK balek?...ku pun xle trima….ahakzzz…..

After dh mkn kek, p sOlat…den p kg bru…mkn kt kg bru…wah…best gk pOrt kt kg bu ni….mkn seafood…..sedp wei…pasni leh ler p lgi kt kg bru…haha~~~>….mkn besr aritu…..syOK2….ngn hidangan sate nye lgi….









-gambar hiasan semata2...haha, tp inilah yg kmi mkn....kembung perut wt aritu-

Balek~~~~~….lepak….mula2 tidO sat…pastu bgun smula cOZ ku x siap TUTORIAL lagi~~~…wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…….cdg nk wt mlm, tpi blik lmbt….xdpt la wt….tpi, ku tbh kan ati k wt tgh mlm 2….hehehe~~~~...bertemankan sushi yh ku bli d KLCC 2....pkul 4 pagi bru siap….wua~~~….nantOKKKKKK!!~~~~

~~~sekian, epi besday girl……mga pnjg umO, murh rezki, cpai cite2, kbhgiaan idup dunia akhrt……..sian, hang kena tipu ngn cheq sepnjng aritu…aritu cheq jadi dalang besr la~~~~~~~

3 comments:

AiMaN HaDi said...

ang mmg kaki putaq alam na cek...

to hana, epi belated bufday.. semoga berjaya dunia akhirat... =)

=int@neq@shut= said...

haha~~~.....
tau xpe...
mOral of da stOry...tOlong la....jgn percaya cheq~~~~
ekekekekeke~~~~

Anonymous said...

happy birthday hana!!!!.....