6.21.2009

sori kak rabiah...hehe

entri kali ni xda ap pun..oPpsss..int amek tnpa pengetahuan kak rabiah ni..klO kak tahu, maaf ye...int amek dari kmu...ayt2 ni sgguh ment\yentuh ati int...akak jgn marah int ambil ye....hmmmm...int sebak dgr ayt ni...rindu...int rindu....sgt rindu...sgla kenangan hingga ke akhir hayat dia pun int xmmpu nk lupe...kdg2 int pK, cmne ak nk lepas ke depn ni?k\nape hrus d bayangi kisah silam ni?terlalu indah...dan sgt indah....tpi, penat utk ingt nye...sebab ati ni akan sakit bile igt...sakit....bila akan henti?????....entah...ak xda jawapannye....


sebenarnya..
dia mengingatkan saya pada seseorang yang semakin hari saya rasa kehilangannya.
saya rindukan si dia.
segala kebaikan dia.
suara dia.
becoknya dia bercerita pada saya apa yang berlaku hari2 dalam hidupnya.

walaupun lewat di telefon perbualan kami, tapi saya tetap happy.
saya rindukan suara dia yang menjawab soalan saya.
saya rindukan suara dia yang marahkan saya yang degil ni.
saya rindukan ucapan "good nite", "sweetdreams", "guten natch","jangan nakal2" etc. dari mulut dia yang masa tu walaupun saya tak nampak tapi saya selalu bayangkan ia comel..huhu..
itu dulu..dulu yang dulu..dulu sangat..
saya pun tak kenal dia pada awalnya.
tapi dia baik dan ramah melayan saya.
dulu itu dulu..
dulu sangat...

sekarang semuanya dah tak ada lagi.
saya tetap mengingatinya.
dan merindui segala kebaikan dia.
saya ingat lagi katanya dia menghargai saya.
saya rasa sangat terharu.
sebab saya rasa happy dengannya.
dulu itu dulu..

~life must go on cause it is still beautiful babe...~

6 comments:

AiMaN HaDi said...

yup, move on int..ak sentiasa doakn ko

heartyra said...

intan,
yg mana satu ayat yg buat kamu tersentuh tu??

akak pun tak kisah if intan nk share or nak bgtau akak intan rasa apa..

intan,
melupakan memang payah.
sebab akak pun mengambil masa yg sangat lama..
apakan daya kita tak boleh dpatkan dia balik...
lepaskan itu lebih melegakan kalau kita tahu ia mmg bukan utk kita...

=int@neq@shut= said...

thnx aiman....mudhan2....thnx cOz being my frenz...reallly appreciate it...

=int@neq@shut= said...

suma ayt2 akak yg int letk ni, wt int tersentuh...seakan same sperti ap yg terbuku d ati int...

melupakan memang payah.?????
hmmm....btul 2....

kdg2 teringt kate dia, dia akn cuba tawan ati int smpai dia rase yg int bukn hak dia....dia akn kejar int smpai dia rase int bukn milik dia...
ntah....int xlari...tpi dia yg lari...jauh tiggalkan int...xpela....dh memg kitOrg bukn d takdirkan bersama...dia bukn milik int...int bukn milik dia...int terima semua tu...dugaan Allah buat int...int pent utk suka org....int xsuka utk suka org...bile int suka, bile int mula menerima, jadi cmni...int penat...

~biar mase yg tentukan segalanya...xmungkin int akan bermain dgn api lgi...~

Farhah (applegreen) said...

tersentuh betol ayat tuh int...waaa..kdng2 kite rase menyesal sebab atas perbuatan kite kan?tpi kite mane penah sedar pun...sedangkan dia akan pergi tinggalkan kita..tapi Allah lebih mengetahui kan....=)

=int@neq@shut= said...

ntah...sukar utk d ungkapkan....