11.15.2008

KETIKA DIRI NI SUDAH HABIS 'EXAM'!

HEHE....
hehehe....
hehhehe....
hehehehe....
hehehehehe....
hehehehehehe.....


ok2...ckup2 dengan hehe anda itu INTAN!...
eceh~.....
haha~~....

erm....dengan ini, secara rasmi nya NOR INTAN SHAFIQAH BT SHAARI dh abes exaam.....
ya,....dh tamat dengan jaya nya....2 paper utk arini....hu~~lega...
utk sem ni...dah lepas azab mental,akal,emOsi di medan peperangan...ALHAMDULILLAH...sekarang, kena fikir pula pasal tesis...masih mencari idea2 yg sesuai untuk d masukkan dalam bab2 tesis....masih memikirkan bagaimana strategi untuk d bawa kedepan...hmmm....

btw.....fOr dis sem....
1.STATUTORY VALUATION
2.PROPERTY FINANCE
3.DEVELOPMENT LAND ECONOMY
4.LAW TAXATION AND LAND ACQUISITION ACT
5.NUTRITION FOR THE WHOLE LIFE?(erkkk...nutrisi sepanjang hayat sebenarnya)
6.THESIS(yg bru saje d siapkan chapter 1..masih perlu siapkan chapter laen)
7.SILAT CEKAK HANAFI

-tamat suda utk dis sem-....
pOinter mcm nk menurun je bile pK subjek2 yg ntah pape ni-
ADOOOOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIII~~~~

2 comments:

AiMaN HaDi said...

nyampah plak ko ble ko ber 'hehe' 'haha'...!!wakakakakaka
xpe..xlama lg int aku nk ikot jejak langkah ko...
ulu yam!! here i come!!!!!!
yeeeeehhhhhhhhaaaaaaa!!!

=int@neq@shut= said...

haha...
hahaha...
hahahaha...
hahahahaha....

~fiew~//....
aiman jeles hahahahahahahaha...
:D